П`ятниця, 29.03.2024, 07:41
Ви увійшли як гість | Група "Гості"

Погода
Погода в Україні
Ми Українці
Перевірений учасник UA-НЕТУ!
Друзі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка
Сайте села Черенве
Код кнопки

Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Звіт про роботу Чернівської сільської ради
13:07
Звіт про роботу Чернівської сільської ради
    Вчора в неділю, 17 жовтня, в приміщенні Народного дому сільський голова ФЕДЕВИЧ Надія Іванівна звітувала перед виборцями про проведену роботу Чернівською сільською радою, за час своєї каденції з 2006 по 2010 рік.
Також звітував газовий комітет, а Чернівська ТВК представляла кандидатів на посаду сільського голови, кандидатів в депутати сільської, районної, та обласної рад.
Жителів села зібралося чимало, як завжди в тісному Народному домі місця всім не вистачало і знову-таки молодь можна було на пальцях перелічити.
    Першою звітувала Надія Іванівна, було згадано багато корисних справ зроблених на території сіл Чернівської сільської ради, зокрема: будівництво дороги в селі Старява, будівництво дороги в селі Черневе, оновлення Народного дому в селі Старява, очищення цвинтарів в Черневі та Старяві, очищення військових цвинтарів в Черневі, перенесення ФАПу в нове приміщення, облаштування дитячих садків, відтворення Козацької Могили в селі Черневе і звичайно телефонізація та газифікація Чрняви, Старяви та Заверхів, та інше.
   У звіті газового комітету в основному піднімалося питання про продаж невикористаного ГРП, та долю коштів, що залишилися після газифікації.
   Також Чернівською ТВК були представлені кандидати на посаду сільського голови - це: ФЕДЕВИЧ Надія, ЯХИМЕЦЬ Степен та ФЕДЕВИЧ Олег, кандидат на посаду депутата обласної ради ГРУНИК Іван, кандидат на посаду депутата районної ради ГОРБАЦЬО Іван.
   Дуже болить, що молодь зовсім не цікавиться громадським життям і не приймає участі в обговоренні та вирішенні проблем села.
   Щиро вклоняємось перед діючим сільським головою ФЕДЕВИЧ Надією, за її плідну працю на ниві управління громадами сіл Чернівської СР і за великий внесок у  культурний розвиток дітей та молоді.
Переглядів: 1514 | Додав: chrob | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 chrob  
0
Олег - щиро вдячний за теплі слова.
Закликаю віх брати активну участь у "сайтотворенні" нашого села, і не тільки "сайтотворенні", а у розвитку Українського села, як населеного пункту європейського класу.
Я думаю якщо кожен з нас зробить хоч одну маленьку але потрібну, безкорисливу справу во-благо суспільних інтересів - то ми швидко вийдемо на вищий рівень суспільного життя.

2 Олег  
1
Шановні чернівці. Треба віддати належне Іванові за сайт, за незалежну самоорганізацію в нетпросторі, за критику та пропозиції щодо шляхів вирішення наболілих проблем та спробу пробитися у владу самостійно. Мені здається, що із таких кроків і народжується громадянське суспільство. Ми їдемо по шляхах української кооперативи та народних домів "Просвіти" минулого століття, тільки у вимірі, на сьогодні, глобалістичному. Повірте, за Черневим, буде перспектива розвитку із такими людьми.

1 чарнівець  
1
хта там був? давайте враження! бо мені цікаво, що і як...

Ім`я *:
Email *:
Код *: