Середа, 24.04.2024, 17:07
Ви увійшли як гість | Група "Гості"

Погода
Погода в Україні
Ми Українці
Перевірений учасник UA-НЕТУ!
Друзі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка
Сайте села Черенве
Код кнопки

Головна » 2010 » Грудень » 14 » Свіжий хліб!
11:54
Свіжий хліб!
    Днями на території колишньої колгоспної контори, де зараз садок, мед. пункт та АТС, поставили металеву будку, так званий кіоск в якому торгують хлібом. Зі слів очевидців хліб, який продають в цьому кіоску, випікають на колишній державній пекарні в Мостиськах, яку кілька місяців тому переобладнали новим устаткуванням.Ті хто пробував хлібо-булочні вироби з цієї пекарні - кажуть дуже смачні у них булочки і хліб.
    Питання одне: чому наші підприємці, що мають свої магазини відмовилися реалізовувати хліб та булочки, і чому в селі нема хліба який випікає підприємець з нашого села на пекарні "Коровай", невже у Гіса такий поганий хліб?
    Та тішить те, що здорова конкуренція, маємо надію, покращить якість хліба та обслуговування і не буде, як завжди, дефіциту хліба в суботу та неділю...  СМАЧНОГО!
Переглядів: 994 | Додав: chrob | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 чарнівець  
0
пішли чутки по селу що вже закрили той кіоск

4 чарнівець  
0
вже попробував - черствий tongue

3 чарнівець  
0
Так само як і у всіх вже о 17,00 хліба нема! Так що надії на покращення обслуговування населення марні. Все через те, що черствий хліб пекарні беруть на зад за пів ціни, тому продавці бояться потрапити у мінус. Треба захистити продавця тоді отримаємо гарний сервіс...

2 chrob  
0
нічого такий, на другий день не розсипається...

1 чарнівець  
0
хто пробував їхній хліб? напишіть враження!

Ім`я *:
Email *:
Код *: