Четвер, 25.04.2024, 06:07
Ви увійшли як гість | Група "Гості"

Погода
Погода в Україні
Ми Українці
Перевірений учасник UA-НЕТУ!
Друзі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка
Сайте села Черенве
Код кнопки

Головна » 2010 » Серпень » 30 » Проблема розвитку села! Стратегічний план розвитку!
17:57
Проблема розвитку села! Стратегічний план розвитку!
Для того аби щось робити в селі чи місті, проводити реформу , чи змінювати щось на краще, - на сам перед потрібно знати і розумі що робити , для чого це потрібно, до чого це призведе в результаті і взагалі цьому населеному пункту потрібно саме це, чи може щось зовсім інше.

Кожен населений пункт, що прагне цивілізованого розвитку має свій власний СТРАТЕГІЧНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ розрахований на певний період часу, і згідно цього плану, розробленого владною структурою населеного пункту за пропозиціями та після обговорення громади, проводяться дії, роботи по втіленню вищезгаданого плану в життя. Така собі "пятирічка".

Пропоную, зібрати громаду села і обговорити наші буденні соціальні проблеми, внести пропозиції щодо їх вирішення і створити такий СТРАТЕГІЧНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ, згідно якого покращувати соціум нашої громади. Оскільки до складу Чернівської сільської ради входять такі села, як Старява та Заверхи, залучити до цього проекту всі громади сіл Чернівської сільської ради.

В першу чергу потрібно створити список проблем, які турбують наших громадян, до обговорення залучаємося на ФОРУМІ
Переглядів: 1845 | Додав: chrob | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 У  
0
так, як люди не схильні ходити до місцевої влади, бо знають що на 95% від цього користь хіба що прогулянка туди назад, потрібно зобов'язати представника сіль.громади (молодого, здорового) обійти селян і записати їх проблеми і побажання до суспільних потреб, які і так зрозумілі. Дороги, трансформатори, рови. Зробити можна що завгодно. Питання: хто за це має платити? Шукати спонсорів, "бомбити" щоденними листами обласну, районну адміністрацію, скинутись з кожного по нитці, як це бувало завжди.

Ім`я *:
Email *:
Код *: