Четвер, 28.03.2024, 13:31
Ви увійшли як гість | Група "Гості"

Погода
Погода в Україні
Ми Українці
Перевірений учасник UA-НЕТУ!
Друзі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наша кнопка
Сайте села Черенве
Код кнопки

Головна » 2010 » Серпень » 25 » День Народження неньки України...
18:48
День Народження неньки України...
Святкування Дня Незалежності цього року у великих містах країни тривало здебільшого з суботи до вівторка, зокрема цьому посприяв додатковий вихідний у понеділок.
  Та в маленьких містечках і селах урочистості відбувалися у неділю 22 серпня, бо наш працьовитий галицький народ не дозволить собі гуляти гулянки у будні дні, коли жнива жнивують і урожай з поля і городу збирають, та все ж святкують...


   В Черневе святковий концерт проходив традиційно у маленькому, тіснуватому "Народному домі". Люду зібралося небагато, та місця в залі глядачам бракувало. В основному серед глядачів можна побачити покоління старшого та пенсійного віку, чомусь молодь не цікавлять ні традиції, ні історія, - молоді приємніше святкується в барах та кафешках, а жаль... Концертну програму підготували учні нашої школи, шкода що афіші були опубліковані пізно, багато хто не знав про проведення концерту.

В Мостиськах забава була дещо гучнішою, - велика сцена в парку імені Тараса Шевченка, багато виїзних кафешок і торговців сувенірами, що свідчить в першу чергу про комеційність свята, а вже потім про культурність. На сцені виступали багато народних колективів та артистів Мостищини, зокрема славні "Соколи", "брейк дансом" порадували танцюристи, вихованці Мостиського будинку культури , а на завершення виступили, під якісну фонограму, артисти під продюсуванням Н.Карпи, а вже на вечір зібралося більше молоді на дискотеку.

Фото-звіт в фотоальбомах.

З Днем народження Україно!
Переглядів: 978 | Додав: chrob | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 чарнівець  
0
Є не перевірена інформація, що у с. Воля Малнівська святкування дня незалежності відбувалося власне 24.08, зокрема в церкві відбулося богослужіння з цього приводу.

Тим хто працює у сфері обслуговування населення на Мостищині зазвичай доводиться працювати і у національні свята оскільки тоді клієнтів аж ніяк не меншає. Це свідчить про надмірну завантаженість населення у будні дні на основних роботах, або про віддаленість пунктів обслуговування від споживачів.


Ім`я *:
Email *:
Код *: